Kathrine Bang Lilleør

Tro mod tro

Samtaler om tvivl, rødder og de 72 jomfruer.

Foredraget tager afsæt i bogen af samme navn, hvor præsten Kathrine Lilleør og politikeren Naser Khader, taler om deres forskellige tro, og hvordan forskelle og ligheder viser sig i den offentlige debat om moral og etik. Der bliver blandet andet drøftet demokrati, hvorfor troen er nødvendig i vores moderne samfund, og forholdet mellem kvinder og mænd bliver også taget op.

Et lærerigt foredrag med plads til refleksion, og til de som ønsker at vide mere om forholdet mellem kristendom og islam. Hvad bruger vi egentlig nadver til? Hvordan bidrager præster som Kathrine Lilleør, når forældre mister et barn? Hvor finder Naser Khader trøst? Hvordan ser kristendommen på utroskab? Skal vi forbyde tørklædet, og skal der være statsmoskéer i Danmark? Det er bare nogle af de emner, som foredraget debatterer.

På baggrund af mange års bekendtskab bliver samtaler fyldt med passion, modsætninger og gnist, når Nasar Khader og Kathrine Lilleør er for langt fra hinandens synspunkter.

Del på:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre foredrag

Kathrine Lilleør

Med H.C. Andersen i hjertet

Latter og tårer, eftertanke og morskab vækker H.C. Andersens eventyr, når Kathrine Lilleør genfortæller dem med humor og indsigt. Kærlighed, tvivl, ondskab, tro og glæde

Kathrine Lilleør

Glæd dig!

En gavekalender til sindet. Alle mennesker har drømme og håb, men det går ikke altid, som vi ønsker. Nogle har mistet, nogle har knuste hjerter,

Send en uforpligtende forespørgsel